Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där solen skiner

Är du rädd för mörkret
gå in i det
ta ett ljus med dig

och våga titta efter vad det är som skrämmer

bemöt det mörka
i din själ

bemöt din skam
öppet
naket

låt inte rädslan
trollbinda dig

gör dig fri
flyg vidare

till nya marker
där solen skiner.




Fri vers av Desire'e
Läst 161 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-06-18 22:00



Bookmark and Share


  Water VIP
Nalle Puh hade inte kunnat sagt det bättre själv..
Se skuggorna i ögonen istället för att fly
2009-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e