Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min värld ser jag så här

Jag har vänt
ut och in på mig

försökt
gjort allt

för att
förändra mig

vara mer
som ..

det går inte

jag måste vara
så jag är

även om
jag är ..

har ingen betydelse
vad andra tycker

hur andra vill att
världen skall se ut

jag är så här
och min värld
se jag på detta viset.




Fri vers av Desire'e
Läst 145 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-18 22:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e