Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ränder



och det är fint
när ränderna trillar ner
över taken
och det är fint
när sorgen strilar över dig,
som är naken




Övriga genrer av När vi blir strukturer
Läst 286 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-06-18 22:10



Bookmark and Share


    Issand.
vacker, väldigt vacker!
2009-06-18
  > Nästa text
< Föregående

När vi blir strukturer
När vi blir strukturer