Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Besök det liv som är ditt

Gör du som
jag

gör inte
det

var bara
du

sök i ditt
inre

möt upp
den du är

det liv du har
att utforska

besök
det liv
som är ditt

ge inte
upp

leta vidare.




Fri vers av Desire'e
Läst 162 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-18 22:10



Bookmark and Share


  Water VIP
Kloka ord i en värld som är fylld med ideal som ska levas upp till.
Bravo!
2009-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e