Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vågar jag titta på detta

Är du säker på din sak
står du fast vid ditt ord

jag vill lita på dig
tro på ditt ord

jag söker med blicken
söker din blick

är du sann
trovärdig

är en man
någon att lita på

går det

djupt sår
många

minnen
som än

ligger djupt
i glömska

skräck
i min själ

vad är det
jag inte minns

vågar jag öppna
titta på detta.




Fri vers av Desire'e
Läst 112 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-06-18 22:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e