Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som bara du kan

Är du rädd för ditt liv
vet du
vem du är

kramar du
dig själv

ingen

är som
du är

det finns
enbart

du

kramar
du dig

värdesätt ditt inre
det uttrycksätt

som bara du har

du har något
att förmedla

som

enbart
du

kan förmedla.




Fri vers av Desire'e
Läst 138 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-06-18 23:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e