Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilket är ditt val

Söker du
sanningen

sanningen om
den du är

vill du
veta

eller

blir lurad
av andras

speglingar

vem

vill du
vara

du har
ett val

i varje
situation

du har
ett val

offer

överlevare

vilket är
ditt val.




Fri vers av Desire'e
Läst 112 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-06-18 23:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e