oerhörda resurser uppenbaras" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
oerhörda resurser uppenbaras


vid vattnet

 

 

det grönskrivna höstrasket

sträcker sig och traskar

förbi trastar som korpar

skorpor som skrattar

mitt i en molnglob

svävar en filmglob

en känd guldskål med en vinge

av grus

 

de närmar sig handlöst

vindlande tröstlöst

vare sig ordlöst

eller meningslöst

tröstlöst, ser på

maktlös

vindlar på

 

huset utkastas mats

handlöst klipplöst strandlöst

brolöst

på ytan viner skär

simmar nåd

 

över himmel vid topp

format av sot

överskuggas sol

moln vit stor

krasst

 

 

 




Fri vers av LenaJohansson VIP
Läst 182 gånger
Publicerad 2009-06-18 23:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP