Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min enda önskan är att du är där när jag blir påkörd

Jag kände tyngden över min kropp.
Den gjorde mig inget.
Inte ens den dåliga lukten från hans andedräkt.
Påverkade mig särskilt.
Jag var redan i en annan värld.
Där ingen kom åt mig.

Jag brukade fantisera om att jag skulle bli påkörd.
Och att du då skulle komma och hämta mig.
Att jag skulle ta din hand och aldrig släppa den igen.

Nu vet jag inte vad mina fantasier är längre.
De är indränkta i så många glas vin så det är svårt att skilja dem åt.

Men jag bryr mig inte längre om vem som rör vid mig.
Och det är väldigt få som berör mig.
Så vilken tyngd jag vilar under.
Vilken andedräkt som jag vaknar bredvid.
Ja ... det spelar mindre roll helt enkelt.

Min enda önskan nu är att du är där.
Den dagen jag blir påkörd.
Att du tar min utsträckta hand.
Och aldrig släpper den igen.




Fri vers av Glittra G
Läst 270 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-06-19 00:11



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
vilken dyster text, men den är full av känslor och det är ju huvudsaken eftersom just poesi brukar kännetecknas av det och känslor är ju till för att spridas
2009-09-01

  Blodros
..som en noir film,( vad nu det är för något, men det var det som kom :P), svart vit, med inslag av röd.

Brutal, och ändå en brinnande längtan inom....
Den här gillade jag!!
2009-08-04

  korpfjäder
Krossad under någon...
det här är starkt. En desperation som förklätts i ett hat som pyr som längtan....
2009-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Glittra G