Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

. rum 302 .

 

 

Körsbärsträden blommade

fåglarna seglade över trädkronorna

 

det kunde vara en fin dag

 

men krypskyttar gömde sig där bakom bark och sten

siktandes på ovetande själar

 

det kunde vara en fin dag

 

krampaktigt höll du min hand

klinikchefen var otålig

 

rum 302

 

svetten rann utmed ditt ansikte

dina ögon var tomma

men du pratade oavbrutet

för du skulle absolut ha med dig din kanariefågel

Pelle, din fågel skulle få uppleva Kaspiska havet

 

Utanför fönstret lyste solen

himlen var klarblå

och värmen behaglig

 

Klinikchefen kallade på en sjuksköterska och sa att nu var besökstiden slut

 

och du viskade till mig, "Jag vill inte ha någon inackordering, få ut mig härifrån.."

 

och så var det, olika själar, dag efter dag

 

i rum 302.....

 

 

 

 

 

 

 




Övriga genrer av genni VIP
Läst 275 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-06-19 00:25



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
Så ömsint skildrat!
Vackert som en skir japansk målning.
Andas insiktsfull kärlek.
Trotsande den kalla verkligheten.
2009-06-24

  HQ
Den här texten ger både rysningar, bleka leenden, kärlek och ömhet på samma gång.
I mina ögon är den värdig och vacker, om än så sorgsen.
Riktigt fin!
2009-06-20

  anits VIP
En text som griper tag och
mycket vacker är den
2009-06-19

  aol
ruggigt gripande vacker text
2009-06-19

  Nikolai Jungsin VIP
skrämmande och vackert
2009-06-19
  > Nästa text
< Föregående

genni
genni VIP