Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och genom ryggraden far en eld

 

en rosdoft

letar sig in i

min själ

 

rosa

är svängningarna

 

ingen avspeglas

i iris än

 men,

 

hjärtat dundrar

och genom ryggraden far

en eld

 

 




Fri vers av LenaJohansson VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-06-19 00:43



Bookmark and Share


  peter markurth
snyggt
2009-06-19
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP