Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattsurr

Du säger att du gärna lyssnar
och att du vill höra

Men vill du verkligen veta allt?
Allt om mina sår, ärr och födelsemärken?

om jag berättar om mina brister
om det som alltsomoftast går fel
om det som gör mig till den jag är

Kommer du stanna kvar
eller leta undanflykter?

Kommer du fly fältet
och låtsas som ingenting?

Vill du verkligen veta?
Veta varför mina nätter förblir sömnlösa
Varför mina osorterade papper består av sorgfyllda ord
Varför musiken jag spelar inte går i dur

Vill du verkligen veta varför jag tar omvägar på stan
Eller varför jag önskar att jag valt andra vägar i livet
Varför jag förbannar dagen då jag träffade honom
Och förbannar hans stora inverkan i mitt liv

Lyssnar du om jag berättar?
Stannar du när du lyssnat klart?

Finns du kvar när orden tar slut?




Övriga genrer av Flinda
Läst 174 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-09-14 23:58



Bookmark and Share


    imnotfinished
varenda en av dina dikter berörde mig. den här speciellt.
2009-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Flinda