Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Close yet far. Far yet close.


En massa struntprat och en hel del kärleksförklaringar

Den bästa tiden på dagen är strax efter din frukostrast
eller på kvällen när du just borstat,
för då anar jag att min telefon snart ska ringa.
Vare sig vi pratar någon kort minut eller längre timme,
på morgon, lunch, kväll eller natt,
så älskar jag att höra dig och ditt härliga skratt.

Även om det ibland kan vara förutsägbart
Så är det alltid så underbart
att bryta telefonsignalen och mötas av din röst.




Fri vers av Flinda
Läst 358 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-09-14 23:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flinda