Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
how could I let it go so far


... finner inte ord

Återigen är jag nedtryckt i min skor
och väldigt liten på denna jord.
Allt för att hon sa att jag var stor
och i mina öron etsades dessa ord.




Fri vers av Flinda
Läst 428 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-09-28 22:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flinda