Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Massa inspiration, noll fantasi.


Här är inget som det ser ut


Här i min tveksamma tid vill jag be dig komma hit.
Mina händer är tomma men jag trycks ner ändå.
Min ögon är öppna men mörkret tränger på.
Du får hålla min hand och dämpa mitt fall.
Jag vill låna din kraft och vila mitt huvud i din trygga famn.
Du kan bära min skugga och hålla mitt huvud högt.




Fri vers av Flinda
Läst 604 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-29 00:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flinda