Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland så lever man...


03.09

Lägger mig för att sova

klockan 03.09...


Varenda minut fram till dess

var underbar...




Fri vers av sulimaa
Läst 209 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-06-19 03:10



Bookmark and Share


  blaite
De låter som det optimala då..skön känsla..Blaite
2009-06-19

  Glensan
Ta vara på tiden
den är din vän
2009-06-19

  Suzy med punkterna
Hoppas tiden fortsätter vara underbar.
Fint och leendes skrivet känns det som;=)
2009-06-19

  Junitvillingen
Skön liten dikt - och när minuterna är så underbara, det är då det är så himla " gött " att leva!;-)))
2009-06-19
  > Nästa text
< Föregående

sulimaa
sulimaa