Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ny början

Mandelträdets
blommande doft

tidigt på
morgonen

alla
sover

en stillhet

allt är
nytt

en ny början
en ny dag

solen väcker
de små till livs

en chans

till en ny början
även denna dag.




Fri vers av Desire'e
Läst 196 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-06-19 07:43



Bookmark and Share


  blaite
Så fint..Blaite
2009-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e