Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Faller ned, asfalt, vitgråa sneakers, svära på fotbollsplanen, det har inget ljud(vi är inte 11 längre) , några skålar över leenden, försöker bastakten, dammiga golv, oöppnad sprit lura mig att jag inte kan känna något. längre.


En midsommarnattsdröm 1.0


Som ovit kautschuk mot
trasiga bitar;

lägger jag ned hundra tusen
mot en döende eld(bilder av dig)

Det påminner om någonting
som knappt funnits.




Fri vers av David Calvert
Läst 331 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-06-19 20:54



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Otroligt vacker. Mycket att läsa mellan raderna. Det gillar jag.
2009-06-22
  > Nästa text
< Föregående

David Calvert
David Calvert