Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Åhh så underbar en natt som denna...när hjärtat är ungt och förälskat...


Mitt barn uti midsommarnatten

Vackra älva på

midsommaräng

sveper med klänning

i dansen


Följer så ljuset som

leder ikväll

in i den

magiska natten


Skrattet det porlar

ur flickkroppen upp

han för henne varsamt

i valsen


Fötter som svävar

i vajande blom

renas i

midsommardaggen


Hon ler nu och säger

med skrattbusig blick

mamma gå hem

jag är trygg här


Den blick han ger henne

lugnar min själ

armen runt midjan

mitt hjärta


Så dansar de vidare

leendet leker på läppen

natten är ung och kärlek är här

mitt barn uti midsommarnatten...













Fri vers av sulimaa
Läst 588 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2009-06-19 23:46



Bookmark and Share


  Marjavaara
Vacker dikt som är som en låt hämtad av dia psalma..
Lyssnade på en låt när jag smaskade på denna varma text..

Riktigt braa..
2009-08-20

  issac.a.m
En sådan vacker dikt ...
2009-06-20

  Glensan
Vackert komponerat
2009-06-20

  Suzy med punkterna
En underbar känsla du förmedlar och bilden är sååå vacker
2009-06-20

  beam72
vackert känner igen känslan att vara ung och kär
2009-06-19

  Water VIP
Rent och fint...trolskt
2009-06-19
  > Nästa text
< Föregående

sulimaa
sulimaa