Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I all enkelhet


Tankeverkstad


Visst är det skoj att kunna se och vara uppdaterad
utbilda sej så man kan svänga sej i de rätta kretsarna
kämpa för att världen ska bli trevligare att leva i
skåda in i det fördolda och och tyda tecken
bygga luftslott i illusionernas stora himmel
förhandla och bevisa att man är värd en högre lön
få framföra i sitt CV hur oumbärlig man är

*paus*

men en vän som knackat på
när man sitter där i mysbyxorna
och man dukar "skogskoja"
med brödpåsen direkt på bordet

lägger sej på gräsmattan leker med ett munspel
och inbillar sej att det låter som en helt ny melodi

kryper efter en myra på en myrstig en halv dag
för att lista ut vad den sysslar med egentligen

*paus*

tror jag får ta upp det här med
Nalle Puh eller nåt Mumintroll




Övriga genrer av Water VIP
Läst 320 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2009-06-20 11:43



Bookmark and Share


  Elisabeth VIP
Så skön befriande läsning! Sant bejakande barnsligt :)
2009-08-02

    MaryMo
You've got it!
2009-06-25

  MeAmmie VIP
Stora tankar, viktiga tankar, underbar text!
Varför följa stigen, när jag kan gå där det inte finns någon stig ...
Fridens/Ammie
2009-06-20

  Desire'e
så lika vi är vännen i hur vi funkar
2009-06-20

  noname_realmind
Störtskön skildring värd att fundera ett tag över... :))

**applåder**
2009-06-20

  Marie Å
Det är lätt att missa myrorna.......
Tänkvärt skrivet....
2009-06-20

    ej medlem längre
bra skrivet!
2009-06-20

  Gunsan
så härligt
det är ju precis så det ska vara

"duka skogskoja" vilket bra uttryck!!

ha så skönt på myrstigarna...
2009-06-20

  Mr Lindemann VIP
Det gäller att med alla tillgängliga mått, få till det så att vi ands in delar av vår barndom dagligen
så att vi inte går vilse i vår CV
2009-06-20

    leelee
Måtte vi aldrig bli äldre än tre år... :-)
2009-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Water
Water VIP