Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uttråkad

 

Jag erkänner, jag är uttråkad

totalt less

en känsla vars existens

är som ett avstamp

 

 




Övriga genrer av Lena Krantz VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-06-20 22:30



Bookmark and Share


  Lili Samuelsson VIP
som ett avstamp, skön känsla, då kan det bara bli annorlunda,typ
2009-06-20

  genni VIP
Kort, men mycket bra :)
2009-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Lena Krantz
Lena Krantz VIP