Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kvällstankar i och om Europas huvudstad


Not just yet

Så många möten
Så lite tid

Tiden rinner snart ut
Snart är det slut

Dags att åka hem
Dags att bryta upp
Och börja om på nytt

Please
Inte just nu
Please
Ge mig lite mer tid
Please
Jag är inte redo än

Just när man tror att det börjar rinna ut i sanden
När man börjar känna sig nöjd
Kommer den tillbaka igen
Med stormsteg
Känslan av att vilja ha mer

Jag är inte färdig
Jag är inte klar

Åh, London

Du är så underbar




Övriga genrer av Ypple
Läst 259 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-06-20 23:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ypple

Mina favoriter
Älska aldrig en poet