Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vill bara att du ska veta ....att jag är så innerligt tacksam...


Tack

Det finns ett litet ord

ett ord jag inte säger nog ofta


Har jag tackat idag för....

att du finns

att du lyser upp min dag med glädje

att du ger mig rysningar när du smeker min rygg

att jag får somna i sked med dig varje natt

att jag får vakna i dina armar varenda morgon...


Har jag tackat idag för...

att dina ögon lyser som sammet när du ser på mig

att du öppnar mina ögon för det vackra i livet

att du är så busigt pillimarisk att jag dör av skratt

att du säger underbara saker till mig varje dag

att du håller mig vaken på nätterna med din varma kropp...


Tack mitt hjärta, min själ och min kärlek

tack för att jag får älska dig

tack för att du älskar mig....


Tack älskling ....tack...




Fri vers av sulimaa
Läst 199 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-06-20 23:16



Bookmark and Share


  etthjärtaäralltidrött
Tack, för att du delar med dig så fint!
2009-06-21

  Glensan
Din text lyser upp mej
när jag läser den mitt
i natten oerhört fin
2009-06-21

  Junitvillingen
Mjukt, vackert, berörande, njutbart, sååå fullt av tacksamhet och glädje:-)
2009-06-20

  Suzy med punkterna
Så vackert...finner inga ord
2009-06-20
  > Nästa text
< Föregående

sulimaa
sulimaa