Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland måste bara en osäkerhetstår få spränga ögats gräns...


Osäkerhetstår

Tåren rinner på

kinden ner

jag känner dess resa

mot hakan


Sorg och lycka

samsas en stund

i längtan efter

det varma


Verkligheten knuffar

så drömmen ur bo

kräver förnuftets

logik


När tårarna runnit

från ögat en stund

så viskar min själ

så förtroligt


Släpp alla om

låt tvekan få kasta

sin boja

kärlek som bor

uti hjärtan tu

kan aldrig försmäkta

och blekna...




Fri vers av sulimaa
Läst 194 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-06-21 00:27



Bookmark and Share


  etthjärtaäralltidrött
Så sant och så vackert.
2009-06-21

  Water VIP
Förtrolighetens styrka i ett nötskal
2009-06-21

  Suzy med punkterna
Detta kändes, mycket fint skrivet om osäkerheten som svämmar över
2009-06-21

  Glensan
Din känsla att skriva får mej att fälla en tår
vackert vackert
2009-06-21

    Timothy
Wow! brukar aldrig kommentera,du tog orden mina tankar! :)
2009-06-21

  beam72
vacker tår
2009-06-21
  > Nästa text
< Föregående

sulimaa
sulimaa