Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
smärta i själen


Tårarna Bränner


Tårarna bränner där inne, vill kom fram
Men låter dom inte göra det
Just nu vill jag visa mig stark
Men det håller inte & tårarna strömmar ner för kinderna
Dumma demoner låt mig vara
Jag ska besegra er, tro mig

Tårarna rinner, det gör så ont i min själ
Fruktansvärt ont, bränner i själen
Som om någon har har stuckit en kniv i mig om & om igen
Så demoner försvinn nu tack





Fri vers av AKIRE
Läst 165 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-21 19:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AKIRE
AKIRE