Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Alkohol & barn


När en mamma gör ont

Varför söp du när vi var små?

Skyll inte ifrån dig, du valde drickandet framför oss barn.

Så snälla svara på min fråga

Ge dig!!b Min s.k fars fel??

Du glöm det

När jag blev äldre & bodde hos dig, var allt kaos

Du skällde jämnt på mig, varför??

Du ville bara ha nån att lämpa över dina problem på, den personen blev jag.

Jag blev sjuk & lades in på sjukhuset.

Vems fel var d att jag åt för lite?? Ditt

Glad att personalen på avdelningen fattade

Glad att jag tog modet & flyttade till en annan familj

Som såg & älskade mig för den jag var

En trasig tonårstös med ett stort svart hål i hjärtat

Vet du om att jag varje år på din semesterhoppas &ber 

att du inte tar till supandet igen

Men jag vågar inte andas ut förrens din semester är över

För jag vägrar att vara mamma åt min egna mamma 

 




Fri vers av AKIRE
Läst 177 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-30 19:29



Bookmark and Share


  Sturesdotter
när en mamma gör ont
2009-06-30
  > Nästa text
< Föregående

AKIRE
AKIRE