Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur det är att få sitt barn omhändertaget




Blåa rosen

Den blåa rosen som växte så starkt  i min själ.

Växte dag för dag, blev vackrare dag för dag, precis som du

Men så den 13/5-05 dog rosen, det var den dagen soc tog dig.

Sedan dess så har rosen försökt växa upp igen, lika vacker som då.

Men den dör om & om igen.

Älskade ros väx, bli lika vacker du var en gång.

Älskade pojk kom hem

 




Fri vers av AKIRE
Läst 176 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-07-14 21:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AKIRE
AKIRE