Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 

 Känslor 




Fru död

 

Vandrar på dödens väg

Hör släpande fotsteg bakom mig

Vänder mig om

Vem är du?? Vad vill du mig?? frågar jag 

Fru död, svarar gestalten som är klädd i en trasig svart klänning

Det ända som syns är kraniet, beniga händer & fötter

Vänder mig om & börjar springa ifrån fru död

Fan, hann inte

Hon tar tag i min axel & snurrar runt mig

Här står jag öga mot ögonhåla,  paniken stiger i mig.

En kort mening yttrar hon: " Du ska dö"

Hela mitt inre skriker "neeeeej"

Vill inte

VILL LEVA

 

Hjälp mig nån

Ta mig här ifrån fort

 

 




Fri vers av AKIRE
Läst 210 gånger
Publicerad 2009-07-23 01:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AKIRE
AKIRE