Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kvävs snart


Fru ångest

Tjena sa du & steg in i mig

Varför?

Ja varför besöker du mig

Du är elak som river mig med dina sylvassa klor

Hatar dig

Du kramar om mig så hårt att jag nästan kvävs

Försvinn du elaka monster

Ja försvinn nu innan du dödar mig

 




Fri vers av AKIRE
Läst 196 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-01 15:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AKIRE
AKIRE