Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En vän


Rosorna


En dag kom du med en bukett rosor som tecken på våran vänskap.
Varje dag som jag vaknade så stod rosorna där i sin vas rosa & fina.
Men så en dag vaknade jag & rosorna var inte längre rosa utan svarta
Det var den natten som du började höra demoner.
Du ska veta att jag älskar dig som en syster, hur ledsen du än är
Du ska veta att jag älskar dig som en syster, hur mycket du än skadar dig

Jag finns alltid ett samtal bort




Fri vers av AKIRE
Läst 188 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-21 20:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AKIRE
AKIRE