Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Osäkerhet kallas det...kämpar för att inte känna så...kämpar...


Bara mig

Är det mig

du aktar

mig du

berör


Är det mig

du eggas av

mig du

förför


Är det mig

du vill ha

mig du

är förälskad i


Är det mig

du skrattar med

mig du

är ärlig med


Är det mig

du gråter med

mig du

är svag med


Är det mig

du älskar


Är det bara mig...




Fri vers av sulimaa
Läst 240 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2009-06-22 00:18



Bookmark and Share


  Roula O
du beskriver det utmärkt...mycket fint!
2009-06-23

  stella
Att vara utbytbar...tänk om det är så det är-alltid?
2009-06-23

  Danne
Vackert,
Som en sunnanvind,
med solglans däri..!
2009-06-22

  Suzy med punkterna
Osäkerhetens mara beskriver du mycket bra.
2009-06-22

  Water VIP
Frågor från tvivlet som attackerar försynens trygga gemak
2009-06-22

  blaite
Åh en lovestory sötis story..vackert..Blaite
2009-06-22

  Junitvillingen
Den sista raden: " Är det bara mig... " KÄNNS verkligen. Den rymmer frågor, undran, oro över att kanske inte vara " den enda ". Starkt och känslosamt skrivet vännen:-) Applåder.
2009-06-22

  Glensan
Det är en frågan som
nog alltid kommer
upp som tanke då
och då i ett förhållande

Fint skildrat om den
"ångest" man kan
drabbas av
2009-06-22

  Frökenfanny
Ibland vill man bara veta, få det bekräftat. Ibland kan man inte fatta att det verkligen är sant.
2009-06-22
  > Nästa text
< Föregående

sulimaa
sulimaa