Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt emellan dina hjärtslag

Vaknade med dina ord bredvid mig
fulla av en längtan
som jag skapade
Varje rad är en del av oss

framdel nackdel bakdel

ömsint vandrar mina ögon
på insidan av din kropp
och fyller varje cell
med mina känselkroppar

mitt emellan dina hjärtslag
andas jag




Övriga genrer av Matilda Linnéa Tinér
Läst 254 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-22 16:46



Bookmark and Share


  Carin
Åh vad underbar!
2009-08-30

  blaite
Så bra..love it all.....
2009-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Matilda Linnéa Tinér
Matilda Linnéa Tinér