Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför vågar jag inte?

vem är jag?

vem vill jag vara?

är jag den jag vill - egentligen?

 

den jag är nu

är inte den jag varit förr

ser ni inte det?

 

det därinne

stämmer inte längre

med den bild ni har

 

den tanken skaver

gör mig vilsen

varför vågar jag inte?

 

släppa mig fri

kasta skalet

ömsa som en orm

 

tillåta mig att växa

njuta av frukten

av mitt långa arbete

 

 

 

 




Fri vers av Sandvargen
Läst 272 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-22 23:34



Bookmark and Share


  Sanna i badet VIP
...fin!
2009-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Sandvargen
Sandvargen