Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Finns inget som är så viktigt som att våga vara sårbar...med den man älskar...


Du är för mig

Du är för mig

det bara är så

du äger min själ

och mitt bultande hjärta


Du är mig så nära

älskade du

så nära ingen

någonsin varit


Du är för mig

jag är för dig

våra själar för varandra

det bara är så


Du smekte mitt tvivel

medhårs

lyckades kela det ut ur

mitt hjärta


Jag litar på dig

du litar på mig

vi aktar varandra

i kärlek


Tack för att du suddade ut

tvivlets ärr i själen

finns ingen jag hellre

är sårbar med än dig


Du är för mig...




Fri vers av sulimaa
Läst 195 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-06-22 23:47



Bookmark and Share


  issac.a.m
vackert skrivet..
2009-06-25

  Glensan
Kände precis hur jag suckade djupt
av igenkänning underbart skrivet......mmmmm
2009-06-24

  Suzy med punkterna
Underbart känslosamt
2009-06-23

  etthjärtaäralltidrött
Vackert, så vackert. Att vara för varandra.
2009-06-23

  Water VIP
Som ett förtrolighetens lov...fint!
2009-06-23

  blaite
Vackert som bara den....Blaite
2009-06-23
  > Nästa text
< Föregående

sulimaa
sulimaa