Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i min värld

 

 

 

kanske

har jag tystnat nu

 

vallmon har fällt sina kronblad

rött siden 

                                         

jag lyssnar inåt

men kan inte längre höra

mitt hjärta

 

har det slutat slå

 

tystnad

daggkåpan gråter

 

döden

tycks mig lätt att bära

dock inte

den stumma tystnaden

 

säg

finns du ännu i min värld

eller

dog du där

 

gjorde 

en övergång till någon annan existens

ett annat värddjur        annan kropp      livgivare

 

när jag går

utanför

kan jag ännu minnas din doft

och hur jag vaggade dig

 

hur ljuv var inte natten

jasminhet




Fri vers av Aisha VIP
Läst 417 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2009-08-12 22:29



Bookmark and Share


  papessa
du diktar om en värld så full av starka känslor........ nästan för stora att bära på
2009-08-26

  ~Leonardo~
både vemodiga ljuva är dessa rader, finner en längtan i dina ord
som berör mina inre rum. Vem är du..och vart tog du vägen???
2009-08-13

    ej medlem längre
Underbart o vackert..man njuter av varje rad.
2009-08-12

  annso.fie
Känslosamma funderingar inbäddade i din poesi.. fantastiskt, som dina texter är.
2009-08-12

  Ali D VIP
Vackert som alltid.
Den stumma tystnaden är värre än döden om du frågar mig.

Salam

Ali
2009-08-12

  the apache kid VIP
mmm...sensuellt...vackert...
LMG
2009-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Aisha
Aisha VIP