Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Får jag vara lycklig

Får jag känna
lycka

känner

skam
rädsla

får jag vara
lycklig

ångest
förtvivlan

vart är jag
på väg

jag är annorlunda
det är så jag vill vara

att våga
stå fast

att vara den jag är

trots förtvivlan
som
fyller mig.






Fri vers av Desire'e
Läst 116 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-23 21:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e