Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag slutar söka

Du
skändade mig

du
stal min tidigaste barndom
förintade det liv som var mitt

nu
jag tar tillbaka
ett liv
jag inte trodde fanns

så mycket förtvivlan
så mycket sorg

jag släpper taget
om dig

jag slutar söka
efter din

kärlek och omsorg.




Fri vers av Desire'e
Läst 161 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-06-23 21:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e