Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte samma del

Änden

slutet

är andra delen
av början

den består av
samma del

men ändå

är det inte
samma del.




Fri vers av Desire'e
Läst 131 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-06-23 21:08



Bookmark and Share


  Water VIP
Det här tål att fundera på
2009-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e