Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att utforska livet

Har du
som jag

en lust
en passion

efter förändring
i ditt inre

att utforska
det osedda

livet

varandet

vad finns det
för oss att

finna
uppleva

och
utforska

av det som
vi kallar

livet.




Fri vers av Desire'e
Läst 184 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-06-23 21:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e