Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den alldra djupaste meningen

Är du
som jag

törstig

sökande

livet

vad är det
meningen

att vi skall
finna i det

vad skall vi
söka

vad skall vi
finna

målet

den alldra
djupaste

meningen

med
vårt liv.




Fri vers av Desire'e
Läst 142 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-23 21:20



Bookmark and Share


  Water VIP
Det kan du ge dej på....men här finns det inget facit att tjuvkika i
2009-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e