Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Passionen lever

Passionen

har blivit väckt
i mitt liv

jag är inte
den samme

som jag en
gång var

allt är
passion

jag är
sjudande

av känslor

heta

bubblande

levande.




Fri vers av Desire'e
Läst 146 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-23 21:24



Bookmark and Share


  blaite
Grattis låter nice..Blaite
2009-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e