Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Filmens värld, nåja....


Kyss mig!

 

Vi har gått genom öknar

ridit på hästar

svettats skiten ur oss

inte borstat tänderna på fem dagar

 

men älskling

 

kyss mig

 

nu!

 




Övriga genrer av Lena Krantz VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-06-23 22:54



Bookmark and Share


  Nina Ahlzén
först då vet man..:)
2009-06-26

  Carola Zettergren
Snacka om passion!
2009-06-23

  Sturesdotter
man kan dra ner cowboy-hatten...o hålla på länge...!
2009-06-23

  Lili Samuelsson VIP
mm, en kyss efter fem dagars bortvaro av tandborstning, det är fan kärlek det:)
2009-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Lena Krantz
Lena Krantz VIP