Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ord, om att våga vända på allt o se saker ur andra vinklar.


Verklighetens spegelbild

Se livet ur en annorlunda vinkel och spegelbilden av verkligheten blir ny.




Övriga genrer av Jack_iX
Läst 352 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-06-24 09:00



Bookmark and Share


    Maria Malm
Nya vinklar är berikande, ibland jobbigt, men kan föra goda saker med sig i slutänden.
2009-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Jack_iX
Jack_iX