Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sen jag blev pensionär, 1 juni, har jag drömt lyckliga drömmar varje natt.




Pensionärsliv 1

 

I natt drömde jag
att jag kunde åka
terrängskridskor

Inga problem
Det kittlade i maggropen
och håret fladdrade

Jag var fri och vild




Övriga genrer av Madeleine Ågren (Maduska)
Läst 414 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-06-24 21:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bara att njuta av tillvaron, således!
2009-06-26

  anits VIP
En härlig känsla förmedlar du
2009-06-25

  Eva Langrath VIP
Härligt skönt längtar efter att komma efter
2009-06-24

  Peter Matsa
Grattis till pensioneringen!

Terrängskridskor... det låter fantastiskt. En frihetsdröm.

Snyggt framfört!
2009-06-24

  Måna N. Berger
Underbar dröm! Välkommen i gänget :)
2009-06-24

  vera gade VIP
Välkommen till lyckans dar!
2009-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Madeleine Ågren (Maduska)