Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vått Blod

Det rinner en flod...

Med koagulerat blod...

Drivor av sönder knullade tankar...

Ångest över ångest...

 ..................................

 

Tomhet i helvetet...

Ensam i folksamlingar...

Rädd för livet...

Tuggar tankar till slem...

Hittar inte någonsin hem...

TankeJävlaFittSlem!

 

 

Brutna nackar i snaror...

Högt över jordens faror...

Du är rädd för dig själv...

Svälter på närhet...

I evighet...

 

I närheten av kärleks smeten...

Men för långt ifrån för att känna den...

Vill döda medvetenheten...

Som

En främling bland vänner...

 

Tryckta händer utan känsla...

Fängsla och gränsla...

Och förtryck med ett blodigt ryck!

 

Känn mig!Häng mig!

Ta mig och dra mig!

Nära intill dig ...

Låt mig bli din ...

Fånge bakom galler...

Blodsmak av metaller...

Kaleidoskåpiska ögon reflekterar kristaller...

Elller för helvete försvinn!!

 

Hatiska tragiska misär...




Fri vers av WhiteTrashBastard
Läst 378 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-06-24 21:16



Bookmark and Share


  dead_prez
jag vet precis vad du snackar om. hur går det för dig? kvar i skogen?
2009-07-14
  > Nästa text
< Föregående

WhiteTrashBastard
WhiteTrashBastard