Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ur Ur Lågorna (9)

vi har sett det stora mysteriet

sett vågorna rulla in

och ta sig ut igen

förstått att vi är mer än så

att vi är själva havet

som kluckar

byter syre

vilar på allt guld




Fri vers av Nahojland
Läst 275 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-06-25 12:18



Bookmark and Share


  Gawain
Snyggt skrivet. Jag gillar verkligen när texten har djup och mening, något med eftersmak. Som det här.

*applåd*
2009-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Nahojland
Nahojland