Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Livskraften är stark nu...


Eldanden har talat

Min blick fastnar i tidens

tomrum

svävar fram och åter

försöker hitta blickfång


Stannar en evighet

i eldens dragningskraft

eldanden talar

till min själ


Den helande dansen påbörjas

dansen mellan min ande

och eldens livfullt

hetsande brinnande själ


Känner dess intensiva gensvar

viljan att inte bli negligerad

den viljan liknar min

önskan och trygghet att kräva

se mig


Lågornas sprakande intensiva

raseri

berättar om min inre

Gudomliga gnista

min eviga låga


Känner den ta plats i själens

utkant

kryddar mitt hjärta med

passion och kreativitet


Eldanden har tagit

sin plats

i min själ


Livet har återvänt...






Fri vers av sulimaa
Läst 626 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2009-06-25 19:28



Bookmark and Share


  Glensan
Elden har magisk kraft
verkligen facinerande
att bara titta in i

Vackert skrivit
2009-06-26

  etthjärtaäralltidrött
Tag det, håll det, släpp det aldrig!
2009-06-25

  Lejonhjärtas poesi
Härliga rader med värmande energier och bilden, den bilden minner om kräftfiske i barndomen, ljuvligt minne med elden invid vattnet och förväntansfull och spännande väntan på att få vittja burarna.
2009-06-25

  Suzy med punkterna
Härliga ord att läsa;=)
2009-06-25
  > Nästa text
< Föregående

sulimaa
sulimaa