Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det min själ söker

Var är du

kan du svara

vem förstår

vem vet

vad är
livet

vem är
jag

sökande

letande

ropar efter ett svar

är du
där

hör du
mig

vart kan jag
finna

det som min
själ söker.




Fri vers av Desire'e
Läst 170 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-25 20:12



Bookmark and Share


  katnthepoet
Ja, vad är livet?
2009-06-25

  Water VIP
Jadu, tänker på texten "små nära ting"
på ropet i skogen får inget nåt svar
finn vägen tillbaka till det du har
2009-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e