Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

konst


Bit för bit
streck efter streck
skapar vi tillsammans en tavla

Du vid en ände och jag på andra
Kanske möts vi vid gaveln?

Då får våra skapelser färg
när våra ögon möts
när penslarna får sitt egna liv


Och den vackraste av konst världen erbjuder
skapas av oss




Fri vers av J.L
Läst 204 gånger
Publicerad 2009-06-26 00:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

J.L
J.L