Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland behöver vi stöd i livet....


Skräckslagen slutsats

Själens svarta natt

börjar i

självcentrering

ett själviskt sinne

resulterar i en

otillfredsställande resa


Gamla spöken

dansar i mörkrets sal

gnager mot den

igenspikade dörren


Mörka nätter

irrande förvirring

leder till slut

fram

fram till skräckslagen

slutsats


All överlevnadsenergi

måste flyttas från

fruktan och girighet

till kärlek och generositet


Räck mig din hand

jag håller dig

på din mödosamma

resa...




Fri vers av sulimaa
Läst 189 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-06-26 01:09



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Mycket väl formulerat om resan som börjar i ens eget jag..
2009-06-26

  Glensan
Vackert foto :-)
2009-06-26

  Glensan
Visst är det så

"All överlevnadsenergi

måste flyttas från

fruktan och girighet

till kärlek och generositet"

bra formulerade rader
2009-06-26
  > Nästa text
< Föregående

sulimaa
sulimaa